Het Feest

Het schrikbeeld: verdwaalde ballonnen op de te fel verlichte dansvloer. Familie en vrienden op stoelen aan de kant, het net-niet-coverbandje dat al jaren hetzelfde uitgekauwde repertoire speelt. Het prijskaartje: voor een doorsnee dj en simpele booth ben je al snel 1.000 Euro kwijt. Voor een bandje mag je er nog minstens 500 Euro bij optellen. De oplossing: de creatiefste dj van het land, die feestjes bouwen tot professie heeft verheven.

Het klinkt zo simpel: het moet een groot feest worden. Maar hou krijg je je vrienden, familie en collega’s zover dat ze dansen tot hun voeten zeer doen in plaats van oeverloos te ouwehoeren of samen te scholen op de rokersplek? Het antwoord is ook simpel: door de muziek niet over te laten aan je platen-draaiende neefje van 14 of het middelmatige buurtbandje, maar te investeren in iemand met verstand van platen en goeie feestjes.

DJ FlexyFrank in ons geval, die een reputatie heeft iedereen de vloer op te krijgen. Zijn platenkoffers barsten dan ook uit hun voegen van de dansbare hits en aan clichémuziek doet ie niet. Wel grossiert ie in creatieve concepten als Disco Bingo, House Karaoke of een wedstrijd uit de maat dansen. En ja hoor, nog voordat Frank zich goed en wel achter z’n booth heeft geïnstalleerd, gaat het los. Sterker nog: tegen de tijd dat we bij het foute uur zijn beland, heeft niemand meer z’n hakken aan en is de met voorbedachten rade geplaatste slippermand tot de bodem leeg. Aan eerder weggaan dan je gasten – ook al zo’n onbegrijpelijke traditie – hebben we lak: wij blijven tot de lichten aan gaan.

Bruiloft alternatief 2020

Nu vele bruiloften door de coronacrisis worden verzet naar 2021 snakken velen naar een alternatief feestmoment. Op gepaste afstand kunnen wij voor een speciale herinnering op maat zorgen. Denk aan een drive in, waarbij een ervaren DJ vanaf een cabrio de favoriete liedjes van het paar komt draaien voor het huis van het aanstaande bruidspaar. Aanvullend kunnen we ook een zanger(es) of live muzikant, pop-up borrel, illusionist, champagnebar en onvergetelijke verrassingen verzorgen. Momenteel mogelijk voor 30 personen, vanaf 1 juli voor 100 personen.